Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?

UEFA Avrupa Ligi 2. Öneleme turu ilk karşılaşmasında deplasmanda Rabotnacki’ye 1-0 yenilen Trabzonspor’da taraftarlar iyice çileden çıktı.Karşılaşma öncesinde Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın başrolünü oynadığı Onur Kıvrak kriziyle karışan Trabzonspor’

Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?

UEFA Avrupa Ligi 2. Öneleme turu ilk karşılaşmasında deplasmanda Rabotnacki’ye 1-0 yenilen Trabzonspor’da taraftarlar iyice çileden çıktı.

Karşılaşma öncesinde Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın başrolünü oynadığı Onur Kıvrak kriziyle karışan Trabzonspor’da taraftarlar başta İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere Hurma ve teknik direktör Şota’ya büyük tepki gösteriyor. Hacıosmanoğlu’nun kendisine yakın bazı kaynaklar üzerinden yaptığı açıklamalarla taraftarın büyük destek verdiği Onur’u gözden düşürme çabaları da ters tepti. Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına rağmen taraftarların Onur'dan yana tavır sergiledikleri gözlemlendi.

Onur hakkındaki gelişmelerin yanı sıra bordo mavili ekibin maddi olarak kendinden katlarca daha küçük olan Makedon ekibine yenilmesiyle fatura Hacıosmanoğlu-Hurma-Şota üçlüsüne kesildi. Sosyal medya üzerinden taraftarlar  Onur’un kadro dışı kalmasına sebep olan Hurma’ya, futbolcusuna sahip çıkmadığı için Şota’ya ve kriz ortamında futbolcusunu suçlayarak takımın maç öncesi moralini sıfıra indiren Hacıosmanoğlu’na tepki gösterdi.

ŞOK İDDİALAR VAR

Yaşanan gelişmeler üzerine birçok taraftar grubunun sosyal medya üzerinden harekete geçti.ği gözlemlendi. Taraftarlar yarın Trabzon’a gelecek olan Trabzonspor kafilesini karşılamaya hazırlandığı ancak bu karşılamanın daha öncekilerden daha farklı olacağı belirtiliyor. Bazı taraftar grupları destek için takımı ve yönetimi karşılamaya gideceklerini açıklaması sonrası buna karşılık olarak büyük bir kitlenin hava alanında Hacıosmanoğlu ve yönetimine tepki için hazırlıkta olduğu kaydedildi.

Öte yandan sosyal medyada ortaya atılan şok bir iddia günün gündemi oldu. İddiaya göre bazı taraftar grupları üyeleriyle iletişime geçerek havaalanında buluşulması yönünde organize ederken gelecek olan taraftarlara kombine bilet verileceğini vaad ettiği öne sürüldü. Bu iddia gün boyunca taraftarlar arasında en çok konuşulan konu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor