Bu transferlerin hesabını kim verecek

Spor Toto Süper Ligde geçen 12 haftada sadece 12 puan toplayarak ligde 14.sırada yer alan Trabzonspor tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor.

Bu transferlerin hesabını kim verecek
Spor Toto Süper Ligde geçen 12 haftada sadece 12 puan toplayarak ligde 14.sırada yer alan Trabzonspor tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor.

Sezona başlarken büyük hedefler koyan Bordo-mavili yönetim oluşturduğu Scout ekibi ile dünyanın her bölgesinde oyuncu arayışlarını sürdürdüklerini belirterek yapılan transferler sır gibi saklanmıştı.

Bordo-mavili yönetim sezon başında 7 yabancı oyuncu transferine imza atarak bu oyunculardan büyük hedefler bekledi.

Suk                      3.300.000 TL,
Bero                     1.503.000 TL,
Castillo               11.302.800 TL,
Onazi                 15.120.000 TL,
 Durica                  8.762.000 TL,
 Ramil                   1.376.000 TL,
 İbanez                  7.515.000 TL

Bu isimleri kadrosuna katan Trabzonspor bu oyunculara yıllık toplamda sözleşme fesih bedelleri ile birlikte 49.078.800 TL para ödedi.
Gençlerbirliği karşılaşmasında rakip 10 kişi kalmasına karşın istediği golü bulamayan Trabzonspor deplasmanda oynadığı Galatasaray galibiyetinin ardından 4 haftadır 3 puana hasret kaldı.

Ligde geride kalan 12 hafta sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak camiasını hayal kırıklığına uğrattı.
Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından isyan eden taraftarlar yapılan yedi transferin kimler tarafından yapıldığı, bu oyuncuları kimlerin izlediği, Scout  ekibi kim tarafından ve hangi kriterler doğrultusunda oluşturulduğu sorusuna cevap arıyor.

Gaziantepspor’dan alınan Muhammet Demir, Porto’dan kiralık olarak kadroya katılan Suk, kendisinden takım bulması istenen ve kadro dışı bırakılıp sonra affedilerek kadroya dahil edilen N’Doye ve geleceğin yıldızı olarak kadroya dahil edilen ve 18 kişilik kadroya alınmayan Ramil Sheidaev gibi forvet oyuncularını elinde barındıran Trabzonspor  gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı bu oyuncularla gideremedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler