Bu sevince bile katlanamadılar

İstanbul medyası algı operasyonu yapmaya devam ediyor. Trabzonspor’un Galatasaray’ı penaltısı harcanmasına rağmen yenmesi ve 3 puan almasına katlanamayan İstanbul medyası ve yayıncı kuruluş anında saldırıya geçti. Yusuf’un saha içinde her gol sonrası yapt

Bu sevince bile katlanamadılar
İstanbul medyası algı operasyonu yapmaya devam ediyor. Trabzonspor’un Galatasaray’ı penaltısı harcanmasına rağmen yenmesi ve 3 puan almasına katlanamayan İstanbul medyası ve yayıncı kuruluş anında saldırıya geçti.
 
Yusuf’un saha içinde her gol sonrası yaptığı sevinç hareketlerini Fenerbahçe saldırısına kadar yorumlayan İstanbul medyasında karalama sürüyor.
 
Yayınladıkları haberde; “Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'un Avni Aker Stadı'nda Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın 85. dakikasında Carl Medjani'nin attığı golün ardından Yusuf Erdoğan'ın yaptığı hareket maça damgasını vuran karelerden biri oldu.
2. golün ardından Trabzobsporlu futbolcular büyük bir sevinç yaşarken genç Yusuf Erdoğan da onlara katıldı. Ancak onun sevinci biraz farklı oldu. Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı hâlâ ülke gündemindeyken Yusuf'un eliyle ateş eder gibi sevinmesi kendi taraflarları da dahil herkese, “Ne gerek vardı!” dedirtti.”
 
Halbuki Yusuf bu  sevinci her zaman yapmıştı. Yusuf’u hedef göstererek başka yerlere konuyu taşımaya çalışan İstanbul yerel medyası, “Yine Trabzonspor’un zaferine gölge düşürmeye çalışıyorlar. Karalama kampanyasına başladılar” yorumlarına sebep oldu.
 

1-314.jpg

 

2-102.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor