Bu ne hal Yusuf Erdoğan

Ligin ilk haftalarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Milli Takım’a çağrılan Yusuf Erdoğan adeta yokları oynamaya başladı. Ligin 3. haftasında Kayserispor maçıyla düşüşe geçen y

Bu ne hal Yusuf Erdoğan

Ligin ilk haftalarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Milli Takım’a çağrılan Yusuf Erdoğan adeta yokları oynamaya başladı.

Ligin 3. haftasında Kayserispor maçıyla düşüşe geçen yetenekli oyuncu Galatasaray derbisinde kesik yemiş, daha sonra oyuna dahil olmasına rağmen sahada pek varlık gösterememişti. Osmanlıspor karşısında yeniden formasına kavuşan Yusuf Erdoğan ayağına her gelen topu rakibe teslim edince taraftarlar da adeta isyan etti. Milli takıma çağrılmasının ardından ayaklarının yerden kesildiği yorumlarının yapıldığı Yusuf Erdoğan’ın bu şekilde devam etmesi halinde kulübenin vazgeçilmez isimlerinden biri olacağı görüşü hakim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor