Bu İddialara da cevap ver İHO

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Kongresinde yeni maharetleri ortaya çıkmaya başladı. Hacıosmanoğlu TFF kongresi öncesi Haluk Ulusoy’a destek sözü vermesine rağmen ikili oynadığı iddia edildi.İddiaya göre  kongre’den yaklaşık 2 ay önce  T

Bu İddialara da cevap ver İHO

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Kongresinde yeni maharetleri ortaya çıkmaya başladı. Hacıosmanoğlu TFF kongresi öncesi Haluk Ulusoy’a destek sözü vermesine rağmen ikili oynadığı iddia edildi.

İddiaya göre  kongre’den yaklaşık 2 ay önce  Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile  Beylerbeyi spor kulübü eski başkanı Mustafa Yazıcı ve eski yönetici Tahir Kıran ile bir araya geldi. Hacıosmanoğlu yakın dostları olan Kıran ve Yazıcı’ya TFF’de kongre var. Haluk Ulusoy neden aday olmuyor. Aday olsun ona destek verelim şeklinde Ulusoy’un adaylığını teşvik eden bir konuşma yaptı.

ISLAK İMZA VERECEĞİM DEDİ

Ulusoy’un TFF başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu ve özel şöförü Ali Osman ile birlikte Ulusoy’un ofisine gitti. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun Fransa’ya hareketinden önce  başbaşa yapılan uzun bir görüşmenin ardından Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu TFF Seçimlerinde Ulusoy’a destek sözü verdi. Hatta iddiaya göre Hacıosmanoğlu Ulusoy’a "Ben yurt dışına gidiyorum. Size adaylığınız için kulüp olarak ıslak imza vermemiz gerek. Siz bana gerekli evrekları verin, arkadaşlarıma imzalatıp şöförümle acil olarak size geri göndereyim" der.

BEN DESTEK SÖZÜ VERMEDİM

Tahir Kıran ve Mustafa Yazıcı ile birlikte Armatörlerin gittiği Lokalde bir araya gelen başkan Hacıosmanoğlu Ulusoy’un aday olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Sn Ulusoy hem Trabzonlu hemde Oflu bende Ofluyum .Bir Oflu adaysa diğer Ofluya ona destek vermek düşer şeklinde konuşmalar yaptığı iddia edildi. Ancak Ulusoy’un adaylığına destek vereceğini söyleyen Hacıosmanoğlu  ikili oynayarak seçimlerde Demirören’i destekler. Hacıosmanoğlu seçimlerin ardından da,ben Ulusoy’a destek sözü vermedim şeklinde açıklama yapar. Bu açıklama Ulusoy’u fena halde kızdırır.

ULUSOY TRABZON AÇIKLAMASINI BU NEDENLE YAPTI

TFF Başkan adayı Haluk Ulusoy Trabzonspor’un bazı üyelerinin Yıldırım Demirören’e ıslak imza vermesi ve desteklemesi üzerine Trabzonluları öven açıklamayı bu nedenle yaptığı da gelen bir başka iddia Ulusoy sözünde durmayan başkan Hacıosmanoğlu’na ithafen “ben Karadenizliyim ben Trabzonluyum. Bu yaşıma gelene kadar tüm Trabzonluların adam gibi adam olduğunu biliyorum. "Başkada bir şey söylemek istemiyorum şeklinde açıklama yapar.

Bugün basın toplantısı düzenleyecek olan Trabzonspor başkanına soruyoruz. Bu iddalar doğrumu. Ulusoy'un ofisine gittiniz mi.Destek sözü verdiniz mi ?

Tahir Kıran ve eski kulüp başkanı Mustafa Yazıcıya Ulusoy'un aday olması konusunda telkinde bulundunuz mu?

Yurt dışı seyahetiniz öncesi Ulusoy'un Ofisine gittiniz mi. Islak imza sözü verdinizmi .Islak imzaların atılmasını için gereken evrakları ondan aldınızmı. Şöförünüzle evrakları hemen imzalayarak geri göndereceğinizi söylediniz mi?

Seçime yakın bir süre kalana kadar Ulusoy'un yanında gibi dururken son anda neden Yıldırım Demirören'i desteklediniz. Sebep neydi?

Trabzonspor başkanları ikili oynar mı?

Trabzonspor başkanları verdikleri sözün arkasında durmalı mı durmamalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler