Bosingwa’ya Başkan’dan jest

Bursaspor maçının 31. dakikasında bir pozisyonda yere ters basan Bosingwa, oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.Bosingwa’nın dün yapılan son kontrollerinde, sağ diz ön çapraz bağında kopma ve menisküs yırtığı belirlendi. Portekizli futbolcunun, ameliyat oldukt

Bosingwa’ya Başkan’dan jest

Bursaspor maçının 31. dakikasında bir pozisyonda yere ters basan Bosingwa, oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.Bosingwa’nın dün yapılan son kontrollerinde, sağ diz ön çapraz bağında kopma ve menisküs yırtığı belirlendi. 

Portekizli futbolcunun, ameliyat olduktan sonra en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı vurgulandı. Onur Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından kaptanlık pazubandını koluna takan yıldız futbolcu, hem saha içinde hem de özel hayatındaki başarılı hayatıyla yönetim ve teknik heyeti kendisine hayran bırakmıştı.

Görkemli imza töreni

Yıldız futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. 6 ay sahalardan uzak kalacak olmasına rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Bosingwa’ya büyük jest yaparak her şeye rağmen sözleşme uzatma teklifi yapacak. 33 yaşındaki futbolcunun burada kalmasını isteyen Başkan’ın, ayrıca görkemli bir imza töreni yapmayı düşündüğü belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler