Bosingwa karar aşamasında

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde alacaklarının ödenmemesinin ardından sözleşmesini feshederek serbest kalan Portekizli yıldız futbolcu Jose Bosingwa henüz bir kulüple anlaşma sağlamadı. Portekiz'de bulunan ve eski kulüplerinden olan Porto'nu

Bosingwa karar aşamasında

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde alacaklarının ödenmemesinin ardından sözleşmesini feshederek serbest kalan Portekizli yıldız futbolcu Jose Bosingwa henüz bir kulüple anlaşma sağlamadı.

Portekiz'de bulunan ve eski kulüplerinden olan Porto'nun B takımı ile antrenmana çıkarak form tutmaya çalışan Bosingwa kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendiriyor. Trabzonspor taraftarlarınca çok sevilen Portekizli yıldız Jose Bosingwa'ya Portekiz basınında yer alan haberlere göre futbola başladığı Boavista kulübünden de anlamlı bir teklif geldi. Ligde küme düşmeme mücadelesi veren Portekiz ekibi kurtarıcı olarak gördükleri Bosingwa'ya transfer teklifinde bulundu. Futbol yaşamında önemli bir yer tutan Boavista'dan gelen teklifi değerlendiren Bosingwa bu kulübün teklifini kabul edeceği iddia edildi. Eski kulübüne bir vefa görevi yapacak olan Bosingwa futbol yaşamına da başladığı yerde son vermeyi amaçlıyor. Bu transfer kısa süre içerisinde resmiyete kavuşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor