Bordo-mavililer kaç gün izin yapacak

Trabzonspor’da Medicana Sivasspor galibiyeti yüzleri güldürürken milli ara Bordo-mavililere ilaç gibi geldi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan yakınılırken kadro kurmakta ciddi sıkıntılar yaşayan Hami Mandıralı’n

Bordo-mavililer kaç gün izin yapacak

Trabzonspor’da Medicana Sivasspor galibiyeti yüzleri güldürürken milli ara Bordo-mavililere ilaç gibi geldi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan yakınılırken kadro kurmakta ciddi sıkıntılar yaşayan Hami Mandıralı’nın sakat ve cezadan dönecek oyuncuların takıma katılmasıyla Gaziantepspor maçında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 ay takımdan uzak kalan Mehmet Ekici ve Güray’ın sakatlıklarının düzelmesi  Galatasaray maçında takımını yalnız bırakan oyuncularında cezalarının bitmesi Bordo-Mavili yönetimi sevindirdi.

Medicana Sivasspor galibiyetiyle alt sıralardan kurtulup küme düşme tehlikesini ortadan kaldıran Trabzonspor’da ligin bitimine 8 hafta kala bu sezon taraftarlarına yaşattığı hayal kırıklığının izlerini silmek ve üst sıralara tırmanmak adına önemli sınavlar verecek.

Gaziantepspor maçının ardından evinde Medipol Başakşehir takımını ağırlayacak olan Trabzonspor  ligin 29. Haftasında Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Trabzonspor Ligin 30. Haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Hüseyin Avni Aker Stadyumunda konuk edecek.31.Haftada Bordo-Mavili ekip küme hattında son sırada bulunan Eskişehirspor’a konuk olacak. Ligin 32. Haftası Karadeniz derbisine sahne olacak Trabzonspor kendi evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Bordo-Mavililer 33.haftada Antalyaspor’a konuk olacak ve sezonun kapanış maçında Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşaspor’u konuk edip bu sezonu tamamlayacak.

Bordo-mavili takım milli aradan istifade Perşembe gününe kadar izin yapacak. Trabzonspor Gaziantepspor maçı hazırlıklarına Perşembe günü yapacağı idmanla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor