Bomba iddia! Ali Kemal Başaran sokakta gezemiyor

Trabzon’da yayın yapan gazetelerden Kuzey Ekspres Gazetesi’nde bugün Trabzonspor’un Trabzon’da yaşayan yöneticilerinden Köksal Güney ve Ali Kemal Başaran ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı.İşte o iddialar…KÖKSAL GÜNEY'E KİM SALDIRDI?TS genel sekreteri

Bomba iddia! Ali Kemal Başaran sokakta gezemiyor

Trabzon’da yayın yapan gazetelerden Kuzey Ekspres Gazetesi’nde bugün Trabzonspor’un Trabzon’da yaşayan yöneticilerinden Köksal Güney ve Ali Kemal Başaran ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı.

İşte o iddialar…

KÖKSAL GÜNEY'E KİM SALDIRDI?

TS genel sekreteri Köksal Güney, aylar önce Fatih devlet hastanesi yakınlarında saldırıya uğramış ve yaralanmıştı. Köksal Güney’e kimin, kimlerin saldırdığı o gün bugün bulunamadı. Köksal Güney’e, yapılan saldırının Trabzonspor ile ilgili olmadığı, saldırının daha farklı bir nedenle yapıldığı öne sürülüyor.

ALİ KEMAL BAŞARAN SOKAKTA GEZEMİYORMUŞ!

Trabzonspor’un etkisiz ve yetkisiz asbaşkanı Ali Kemal Başaran’ın Trabzon sokaklarında yalnız başına dolaşamadığı bildirildi. Sabahları evinden Trabzonspor tesislerine giden Başaran’ın akşam da tesislerden evine döndüğü ve sokağa çıkamadığı söyleniyor. Trabzon’un en varlıklı ve zengin hekimlerinden biri olan Ali Kemal Başaran’ın, bunca eleştirilere rağmen Trabzonspor yönetiminden istifa etmemek için direnmesine hiç kimse anlam veremiyor.

ARKADAŞLARI İSTİFAYA DAVET ETTİLER!

TS’nin yetkisiz ve etkisiz asbaşkanı Ali Kemal Başaran’ın milletvekili arkadaşları istifaya davet ettiler. Başaran’ı ANAP il başkanı ve ardından milletvekili yapan Fahrettin Kurt, ‘Trabzonspor’un gidişatını hiç iyi görmüyorum. Ali Kemal Başaran beyin hala yöneticilikte ısrar etmesine anlam veremiyorum. Ben onun yerinde olsaydım çoktan ayrılmıştım’ dedi. Başaran’ın bir diğer milletvekili arkadaşı, Trabzonspor eski yöneticisi Eyüp Aşık da, Trabzonspor’un çok kötü yönetildiğini işaret ederek, ‘Trabzonspor acilen kongreye gitmeli. Başkan kongreye gitmek istemiyorsa, yöneticiler istifa etmeli’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor