Biz kesinlikle kazanacağız

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor deplasmanda Eskişehir spor ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Bordo Mavili takımda Avrupa hedefleri yapılamaya başlandı. Teknik adam Ersun Yanal, Bundan sonra hiçbir şekilde hata kaldırmaz bir sürece girdiklerini söyledi.

Biz kesinlikle kazanacağız

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor deplasmanda Eskişehir spor ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Bordo Mavili takımda Avrupa hedefleri yapılamaya başlandı. Teknik adam Ersun Yanal, Bundan sonra hiçbir şekilde hata kaldırmaz bir sürece girdiklerini söyledi. Yanal, “ Bu karşılaşma bizim çok önemli. Bu nedenle sıkı bir çalışma ile birlikte bugün Eskişehir’e gidiyoruz. Çok iyi bir hava yakaladık, galibiyet serimizi burada da yenerek devam ettirmek istiyoruz. İnanıyorum ki oyuncuların bu karşılaşmada da çok istekli sahada olacak ve sonunda biz kazanacağız.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler