"Bir daha böyle olmaz"

Galatasaray maçındaki iyi futbolunu golle süslemeye çok yaklaşmışken inanılmaz bir fırsatı kaçıran Erkan Zengin, takım olarak bu oyunun sürmesi halinde bir daha böyle puanlar kaybetmeyeceklerini söyledi.   Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı maçta ina

"Bir daha böyle olmaz"
Galatasaray maçındaki iyi futbolunu golle süslemeye çok yaklaşmışken inanılmaz bir fırsatı kaçıran Erkan Zengin, takım olarak bu oyunun sürmesi halinde bir daha böyle puanlar kaybetmeyeceklerini söyledi.
 
Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı maçta inanılmaz bir gol kaçırıp iyi futbolunu taçlandırma fırsatını kaybeden Erkan Zengin, gelecek haftalar için hem kendisi hem de takımı adına iddialı konuştu.
 
Şu an için ligin en iyi ve pozitif futbolunu oynayan takımın kendileri olduğunu belirten Bordo-Mavililer’in yıldızı, “O gece Trabzonspor taraftarının verdiği destek gerçekten de inanılmazdı. Avni Aker’i böyle görmek bizleri çok daha fazla motive ediyor. Umarım bundan sonra da taraftarımız bize aynı ilgiyi gösterir. Kazanmayı, o atmosferi bayrama dönüştürmeyi çok isterdik ama olmadı. Ben dahil inanılmaz goller kaçırdık, talihsiz bir gol yedik. Fakat gecenin kazananı olduk diye düşünüyorum. Taraftarın bizi tribünlere çağırması hepimizi çok duygulandırdı. Kötü oynayarak hep kazanamayız ama bu futbolumuz sürdükçe bir daha böyle puan kayıpları yaşayacağımızı sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler