Beyazıt Öztürk herkese beyaz Trabzonspor'a siyah!

Her fırsatta şikeden yargılanan Malüm takımlı olduğunu dile getiren Beyazıt Öztürk, zaman zaman hediye ettiği aynı zamanda da hediye olarak aldığı diğer üç takımın formasını büyük mütevaziliklerle kabul ettiği programlarında Trabzonspor'a karşı olan tutum

Beyazıt Öztürk herkese beyaz Trabzonspor'a siyah!
Her fırsatta şikeden yargılanan Malüm takımlı olduğunu dile getiren Beyazıt Öztürk, zaman zaman hediye ettiği aynı zamanda da hediye olarak aldığı diğer üç takımın formasını büyük mütevaziliklerle kabul ettiği programlarında Trabzonspor'a karşı olan tutumu tepki aldı. 
 
Şota Arveladze'nin konuk olduğu Beyaz Show'un son yayınlanan bölümünde yıllar önce Şota'nın Türkçeyi Türkçe'ye çeviren çevirmene söz verdiği sırada konuşmasının bitiminde Beyaz'a bir fülar hediye etmek istiyor. Fakat Beyaz hediyeyi almaya bile tenezzül etmiyor. 
 
İşte o görüntüler;
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler