Beşiktaşlı futbolcudan Trabzonspor açıklaması

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için son günlerde ismi ortaya atılan Beşiktaşlı Veli kavlak transferine yönelik açıklamalarda bulundu. Geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Veli Kavlak Futbolarena'ya yaptığı açıklamada "Ben

Beşiktaşlı futbolcudan Trabzonspor açıklaması

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için son günlerde ismi ortaya atılan Beşiktaşlı Veli kavlak transferine yönelik açıklamalarda bulundu.

Geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Veli Kavlak Futbolarena'ya yaptığı açıklamada "Ben Beşiktaş'ın futbolcusuyum ve kulübümde mutluyum. Takımdan ayrılmayı hiç düşünmedim. Sakatlığımı atlattım. Çalışmalarıma devam ediyorm. Eski Veli Kavlak geri dönecek. Beşiktaş için mücadele edeceğim günü bekliyorum." dedi.

Bu sözlerle transfer iddialarını yalanlayan tecrübeli oyuncu için siyah Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş de "Takımımda görmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler