Beşiktaş Trabzon maçı için kaç bilet satıldı

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç için satışa çıkarılan biletlere ilginin az olduğu öğrenildi.   25 ile 120 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletlere ilgi gösterilmesi

Beşiktaş Trabzon maçı için kaç bilet satıldı

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç için satışa çıkarılan biletlere ilginin az olduğu öğrenildi.

 
25 ile 120 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletlere ilgi gösterilmesini isteyen Çarşı Grubu, Twitter üzerinden Beşiktaşlı futbolseverlerden destek istedi.
 
12 bin bilet satıldı
 
Bu arada 12 bin biletin satıldığı öğrenilirken, kombine sahibi olan 16 bin kişinin de maça gelmesi bekleniyor. Maç saatine kadar devam edecek olan satışlarla birlikte Beşiktaş - Trabzonspor maçını izlemek için Atatük Olimpiyat Stadı'na gelecek olan taraftarların sayısının 40 bine yakın olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor