Beşiktaş Onur'u istedi ama...

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından transfer iddiaları da gündeme gelmeye başladı. Bu iddalarından biri de Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak hakkında oldu. Habertürk'ün iddiasına göre Beşiktaş Onur'u istedi ancak Trabzonspor teklifi kabul etmed

Beşiktaş Onur'u istedi ama...

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından transfer iddiaları da gündeme gelmeye başladı.

Bu iddalarından biri de Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak hakkında oldu. Habertürk'ün iddiasına göre Beşiktaş Onur'u istedi ancak Trabzonspor teklifi kabul etmedi.

İşte o iddia;

Beşiktaş'ta Devre arasında kaleye takviye kararı alınmasının ardından ilk olarak Onur Recep Kıvrak ismi gündeme geldi. Daha önce hem Tolga Zengin hem de teknik direktör Şenol Güneş ile çalışmış olması, Trabzonsporlu kaleciyi öne çıkarmıştı. Güneş “Çok iyi olur” dedi, yönetim Trabzonspor ile temasa geçti. Onur’a karşılık Ramon Motta ile bir miktar para teklif edildi. Ancak Bordo-Mavililer “Onur’u kesinlikle bırakmayız” cevabını verince dosya kapandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor