Belkalem kazayı merak edince olay oldu

Haber61 – Haber Servisi -  Trabzonspor’un Cezayirli yıldız oyuncusu Belkalem’in merakı başına dert oldu. Edinilen bilgiye göre; Yıldız oyuncunun Yomra ilçesi Kaşüstü Mevkiinde bulunan evinin önünde kaza meydana geldi. Belkalem, kazayı merak ederek evinden

Belkalem kazayı merak edince olay oldu

Haber61 – Haber Servisi -  Trabzonspor’un Cezayirli yıldız oyuncusu Belkalem’in merakı başına dert oldu. Edinilen bilgiye göre; Yıldız oyuncunun Yomra ilçesi Kaşüstü Mevkiinde bulunan evinin önünde kaza meydana geldi. Belkalem, kazayı merak ederek evinden inerek olay yerine geldi. Bir aracın sıfır otomobil satan galeriye girdiğini ve 5 aracı kullanılmaz hale getirdiğini gördü. Bu esnada Belkalem’i burada görenler kaza yaptığını sandı. Bu durum üzerine bir anda kaza yaptığı yayılınca gündem oldu.

Belkalem hiçbir şeyden habersiz evine gitti. Bir süre sonra kulüpten aryan yetkililer durumunu sorunca Belkalem’de sorun olmadığını söyledi. Kendisinin ölümden döndüğü yönünde haberler çıktığını duyan Belkalem şaşkınlık yaşadı. Kulüp görevlilerine Belkalem, “ Kazayı sadece merak ettim bu nedenle bakmak için gittim benimle bir alakası yok.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor