Belfodil ve Amrabat gündemde mi?

Haber61 Spor ServisiTrabzonspor’da yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavili ekip daha önceden belirlenen isimlere yoğunlaşırken basında da bir çok iddia gündeme geliyorBu isimlerin başında Parma’dan serbest kalan Cezayirli forvet Belfodi

Belfodil ve Amrabat gündemde mi?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavili ekip daha önceden belirlenen isimlere yoğunlaşırken basında da bir çok iddia gündeme geliyor

Bu isimlerin başında Parma’dan serbest kalan Cezayirli forvet Belfodil ve bonservisi Galatasaray’da bulunan kiralık olarak Malaga’da top koşturan Amrabat isimleri yer aldı.

İki futbolcuyla ilgili Haber61’e açıklamalarda bulunan transferin başındaki isim Sportif Direktör Süleyman Hurma, Belfodil’le görüşme yaptıklarını doğrulayarak “Görüşme oldu ancak şuanda bu futbolcu bize uzak.” İfadelerini kullandı.

Amrabat iddialarına da yanıt veren Hurma “Amrabat gündemimize gelmedi. Herhangi bir görüşme de yapılmadı. Birçok isim Trabzonspor’a yazılıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın transfer listesinde bize ilettiği 30 oyuncu bulunuyor. Biz 6-7 transfer yaparak transfer dönemini kapatmak istiyoruz.” Dedi.

Öte yandan Hurma transferlerde geç kalındığını belirterek” Çalıştığım kulüplerde transferi bu zamana kadar sarkıtmadım ama bizim şuan istediğimiz oyuncuları Avrupa’nın birçok üst düzey takımı da istediğinden süreç biraz ağır işliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler