Bazarevich: “Çok yoğun bir dönem…”

Trabzonspor Baş Antreörü Sergey Bazarevich’ten önemli açıklama…

Bazarevich: “Çok yoğun bir dönem…”
Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı Baş Antrenörü Sergey Bazarevich, Demir İnşaat Büyükçekmece maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Bazarevich, “Çok heyecanlıyım demek isterdim fakat bir takım sıkıntılarımız var. İki yeni oyuncumuz takıma katıldı. Şuanda kendi adımıza çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Katılan oyuncuları hızlı bir şekilde takıma adapte etmek zorundayız. Şuanda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kendi durumumuzu lige kıyaslamak ve öngörü yapmamız çok kolay değil fakat lig herkesin de kabul ettiği şekilde Avrupa’nın en iyi liginden bir tanesi. Ligin bazı takımları sezona bazı problemlerle başlamış olsalar da an itibari ile hemen hemen her takımın güçlü ve kaliteli bir kadrosu oluştu. Lig çok sert ve zor geçecek. Bizde yeni oyuncularımızın da adaptasyonunu hızlandırarak ligde elimizden gelenin en iyisini, yapmak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor