“Başkanlığa adaylık Trabzonspor aşkıdır.”

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu’nun ziyaretinde konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu zor durumda Trabzonspor’da başkanlığa talipli olmak bir Trabzonspor aşkı olduğunu ifade etti. BU AŞK TRABZONSPOR AŞKI Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimo

“Başkanlığa adaylık Trabzonspor aşkıdır.”

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu’nun ziyaretinde konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu zor durumda Trabzonspor’da başkanlığa talipli olmak bir Trabzonspor aşkı olduğunu ifade etti.

BU AŞK TRABZONSPOR AŞKI
Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu beraberinde Bekir Bülbüloğlu, Hüseyin Örs, Ali Kemal Denizci ile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Heyeti makamında ağırlayan TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Celil Hekimoğlu ve ekibine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Hacısalihoğlu işin sadece maddi boyutu değil aynı zamanda idari boyutunun da önemli olduğunu vurgulayarak güçlü bir planın Trabzonspor kulübünün faydasına olacağına işaret etti. Sonuçta Trabzonspor’a talipli olmak demek sonuçlara göğüs germek anlamını taşıdığını, ekibin buna hazır olduğunu gördüklerini kaydetti. Hacısalihoğlu, “ Hayırlısı ne ise o olsun. Başarılar diliyorum. Bu aşk Trabzonspor aşkıdır. Şehir için, Trabzonspor için hayırlısı ne ise o olur. “dedi.
 
TRABZONSPOR’DA KÖTÜ GİDE DUR DİYECEĞİZ
“İçimizde bir Trabzonspor sevdası yanıyor “ sözleri ile konuşmasına başlayan Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, “Trabzon’da uzun yıllardan beri ticaret ve sanayi yapan ve burayı hiç terk etmeyen bölgede azimle çalışan bir iş adamıyız. Babadan gelen bir geleneğimizdir.. Sağ olsun babamız bize burada bir ekmek kapısı açtı ve yine biz bunun üzerine koyarak ve yatırımlar yaparak yaşamaya devam ediyoruz. Biz hayatımızın hiçbir evresinde Trabzon’u terk etmeyi de düşünmedik. Yine buraya, Trabzon’umuza ve ülkemize yakışır yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Şu anda Esiroğlu beldesine yaptığımız Trabzon lojistik bölgesi inşallah tamamlandığında çok güzel bir yatırım olarak Trabzon’a katkı sağlayacağını düşünüyorum..” Şeklinde konuştu.
 
ÖZE DÖNÜYORUZ
Hekimoğlu bütün emeklerimizin karşısında Trabzonspor’un bu son zamanlardaki kötü gidişatını onaylamayan ve artık hemfikir olmayan hiç kimse kalmadığını dile getirerek , “Bu gidişe de dur dememiz gerekiyordu.” dedi. Sporu seven bir insan olarak kendini sorumlu hissettiğini ifade eden Hekimoğlu, “Buna katkı yapacağıma inanıyorum. İnandığım için bu işe girme gerekliliğini hissetim. Bu işin çok zor olduğunu ama yönetimsel olarak bir zorluk yok. Çok bölünmüş bir camia olarak zorluğumuz var. Çok şükür şu anda seçimde iki grup gibi kaldık. Benim arzum şu seçime inşallah kol kola gireriz. Seçimden de inşallah kol kola çıkarız. Geçmiş seçimlerdeki gibi kavgalar, gürültüler inşallah olmaz ve Trabzon kazanır, diye düşünüyorum.  Bizim yönetimsel olarak biraz farklılıklar olacak ama biz artık Trabzon’da öze dönüş, Trabzon’un artık biraz daha kendi değerlerine sahip çıkmasını istiyoruz.” dedi.
 
TRABZON RUHUNU MUTLAKA GERİ GETİRMELİYİZ
Hekimoğlu, İstanbul’da 3. Lig bir takım almayı düşündüklerini ifade ederek özellikle altyapıda yetişen 17, 18, 19 yaş gurubunu hep kaybettiklerine, altyapıdan artık yeni yıldızlar gelmediğine dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl Trabzon’a biri dünya olmak üzere 8 şampiyonluk geldiğini aktaran Hekimoğlu, “ Hem dünya hem de Türkiye şampiyonlukları kazanıldı. Ama yukarıya çıkan bir tane futbolcu yok. Bu çok kötü bir şeydir. Burada yönetim bunu desteklemelidir, diye düşünüyorum. Ekibimizde olan ve birlikte hareket ettiğimiz efsane futbolcumuz Ali Kemal abimizin çok sık telaffuz ettiği gibi, mutlaka Trabzon ruhunu geri getirecek hamle yapmamız lazımdır.”
 
Hekimoğlu, önümüzdeki yıl Trabzonspor’un borcunun 650 milyona çıkacağını, bu borcun 50 milyonu bir yılda faize gittiğini, toplam gelirin ise 75 milyon olduğunu sözlerine ekledi. Biraz öze dönerek borcunda azaltılmasına ve Trabzon ruhu ile altyapıdan yeni yıldızlar çıkartılmasına fırsat verilmesi gerektiğini savundu. Şampiyonluğa oynanan bir Trabzon ruhunun başarılı olacağını ifade ederek elbette dışarıdan transferin ihtiyaçlar doğrultusunda akıllıca yöneltilmesi gerektiğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler