Başkan Usta'dan Volkan Demirel tepkisi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kaleci Volkan Demirel'i EURO 2016'ya gidecek kadroya alabileceğinin sinyalini verdi.  Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise tepkisini dolaylı yoldan ortaya koydu. Bordo-mavili kulübün 1 numarası Muharrem Usta, twitter

Başkan Usta'dan Volkan Demirel tepkisi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kaleci Volkan Demirel'i EURO 2016'ya gidecek kadroya alabileceğinin sinyalini verdi.  Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise tepkisini dolaylı yoldan ortaya koydu.

Bordo-mavili kulübün 1 numarası Muharrem Usta, twitter'da bir kullanıcının yazdığı "Milli Takım'ı milli maç günü yüz üstü bırak küfür ederek sahadan çık ama tekrar milli takım için adın geçsin" paylaşımını retweet etti. Başkan Usta, tepkisini dolaylı yoldan bu şekilde ifade etmiş oldu.

16 Kasım 2014 tarihinde 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Türkiye-Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen Volkan Demirel, sahayı terk etmişti. Milli Takım'da kaleyi ise Volkan Babacan devralmıştı. Fenerbahçeli kaleci, bu hareketinden sonra Fatih Terim tarafından diğer maçlarda kadroya dahil edilmemişti.

12506520_1083409995086813_1330109468_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler