Başkan Genç: “Trabzonspor’un gücü karakteridir"

Ahmet Metin Genç önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç: “Trabzonspor’un gücü karakteridir"
Trabzon'un Ortahisar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzonspor Divan Kurulu'nun 38. Olağan Divan Kurulu Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Genç şu ifadeleri kullandı;

BAŞKAN GENÇ'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Cumhuriyetimizin bizden beklediği bir misyon ve görev var. Bu misyon doğrultusunda çalışamaya gayret gösteriyoruz. Bu kulübe hizmet eden bütün şahsiyetleri rahmetle anıyorum. İnşallah güzel hizmetler yapılmaya devam edilir.

Trabzonspor’umuzun gücü parası değildir. Lobi gücü değil. Basın yayın güzü değildir, siyasi değildir. Trabzonspro’umuzun gücü karakteridir. Güce karşı hak mücadelesinde güç hakta galebe çalıyor. Hakkı arayanlarda teflikaya düşmemesi lazım. Beraber hareket etmemiz lazım. Birlik konusunda sıkıntılarımız var. Trabzonspor’umuz bir genel kurul yüzünden mahkemeye gitmemesi lazım. Muharrem Usta Beyi seçen üyeler 1 yıllığına seçmedi. Bir kongre oldu. İyi bir yarış oldu. Bütün adaylarla beraber yeni bir zemin oluşturalım istedik. Başkanımız 3 yıl süreyle görevini yürütecek ve bizde destek vereceğiz. Bende inceledim acil bir tüzüğe ihtiyacı var. Kutsal değerlerden sonra benim için en kutsal ve moral değerimiz Trabzonspor’dur. Yeni bir yapılanma sürecindeler. Onlara destek olalım. Bizde Tanju Gürsu Abimizin Trabzonsporluluğuna yakışır şekilde gereğini yaparız."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor