"Başbaşka bir Cardozo"

Geçtiğimiz sezonun bombalarından olan Oscar Cardozo, 2014-2015 sezonunu beklentilerin gerisinde tamamlamış, buna rağmen taraftarların kendisine sevgi ve ilgisi hiç eksik olmamıştı.Bu tablodan çok etkilenen ve her açıklamasında, “Burada insanlar beni her s

"Başbaşka bir Cardozo"

Geçtiğimiz sezonun bombalarından olan Oscar Cardozo, 2014-2015 sezonunu beklentilerin gerisinde tamamlamış, buna rağmen taraftarların kendisine sevgi ve ilgisi hiç eksik olmamıştı.

Bu tablodan çok etkilenen ve her açıklamasında, “Burada insanlar beni her seferinde onurlandırıyor. Müthiş bir sevgi var. Üstelik çok başarılı bir sezon geçirmemiş olmamıza rağmen. Onlara sahada yapacaklarımla teşekkür etmeden asla bir yere gitmem” diyen Cardozo’nun üst üste gelen tekliflerin ardından bir özel mesaj da İbrahim Hacıosmanoğlu’na yolladığı öğrenildi. Birçok ligden üst düzey ekiplerin listesinde olan Paraguaylı’nın başkana, “Ben Trabzon’da mutluyum, ailem de mutlu. O nedenle benim buradan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hocam da benimle konuştu ve iyi bir diyalogla tatile çıktım. Sakın aklınız bende kalmasın. Eğer Trabzonspor benden vazgeçmezse ben ayrılmak istemem” göndermesini yaptı.

ERSUN YANAL MORAL VERDİ

Sezonu 15 golle tamamlasa da kendine koyduğu hedefe ulaşamadığı için moralsiz olan Oscar Cardozo’ya en büyük morali tatil öncesi Ersun Yanal verdi. Paraguaylı ile özel görüşen Yanal’ın, “Sadece senin için değil, hepimiz için kötü bir sezondu. Ancak gelecek sezon her şey bambaşka olacak. Sen rahat ol” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor