Baro başkanı tutuklandı Trabzonspor suçlanıyor (!)

Trabzon Baro Başkanı Orhan Öngöz'ün tutuklanmasının ardından algı operasyonu başlatıldı.

Baro başkanı tutuklandı Trabzonspor suçlanıyor (!)
Trabzon Baro başkanı Orhan Öngöz FETÖ operasyonları çerçevesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öngöz’ün tutuklanması şike davasını FETÖ örgütü üzerine yıkmaya çalışan Fenerbahçelileri de hareket geçirdi. Baro Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor avukatı olan Öngöz’ün tutuklanması üzerine Fener taraftarları etkin kullandıkları sosyal medyada Trabzonspor’un FETÖ Terör Örgütü işbirliği yaparak  Fener’e Kumpas  kurduğu şeklinde algı operasyonu yapmaya başladı 

OPERASYONDAN SONRA AVUKAT OLDU

Oysa Baro Başkanı Avukat Orhan Öngöz Trabzonspor’daki görevine şike sürecinin başladığı tarih olan 3 Temmuz 2011'de değil, bundan tam 2 yıl sonra 2013 yılı Temmuz ayında başladı. Şike operasyonları sırasında Trabzonspor başkanlığı görevini eski başkan Sadri Şener yürütüyordu. Oysa Öngöz’ü Trabzonspor avukatlığına İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim atadı.

O dönem Trabzonspor’un avukatlığı görevini yürüten Av Ahmet Metin Genç, başkanlık seçimini kazanınca Trabzonspor’daki avukatlık görevinden ayrıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim de Trabzonspor avukatlığından ayrılan Genç’in yerine 2013 yılı Temmuz ayında avukat olarak Baro Başkanı Orhan Öngöz'ü getirdi.

FENERLİ SOSYAL MEDYADA ALGI OPERASYONU YAPIYOR

Fenerbahçe camiasında avukatından yöneticisine, medyasından, taraftarına kadar tüm kesimler her fırsatta Trabzonspor’u Fetullahçı Terör Örgütü ile işbirliği yaparak Fener’e kumpas kurmak gibi gülünç bir iddia ile suçluyor. Öngöz’ün tutuklanmasını fırsat bilen Fenerliler, ülke genelinde algı operasyonu düzenleyerek hedef saptırmaya çalışıyor. Yalan yanlış bilgilerle Trabzonspor’u FETÖ ile ilişkilendirerek spor kamuoyunun kafasını karıştırmayı hedefliyorlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor