"Bambaşka bir Trabzon"

Yanal başkanla görüştü...

"Bambaşka bir Trabzon"
Trabzonspor’un, berabere kaldığı Gençlerbirliği karşılaşmasının devre arasında ve sonunda tek kelimeyle Ersun Yanal rüzgarı esmiş, deneyimli çalıştırıcı öğrencilerine belki de ilk kez bu tonda eleştirilerde bulunmuştu. Karadeniz ekibinin hocası, son çalışmalarda ise bu tavrında geri adım attı ve futbolcularını gelecek sürece konsantre etmek için düğmeye bastı. Hem toplu olarak hem de bireysel şekilde oyuncularıyla görüşen Bordo-Mavililer’in teknik patronu, motivasyonu artırdı. Mevcut kadroya güvendiğini anlatan Yanal’ın, “Hepiniz en iyiler arasında bulunduğunuz için buradasınız. Transfer gibi konulara kafanızı takmayın. İyi olur ve bu formanın hakkını verirseniz oynarsınız. İsme değil, performansa bakıp oynattığımı biliyorsunuz. Bu duruma hep birlikte yaptığımız ya da yapmadığımız hatalarla geldik. Buradan çıkış da bizim elimizde. Siz düzelteceksiniz. Neden burada, büyük takımda olduğunuzu kanıtlayın. Size güvenmesem, inanmasam ben de burada olmam” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

‘Bambaşka bir Trabzonspor’

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Başkan Muharrem Usta ile de görüşerek son durum hakkında bilgi verdiği belirtildi. Başkan Usta’nın Yanal’a, “Arkandayız. Toparlanacağız, eksikleri gidereceğiz” sözleriyle güvenini tekrarladığı bildirildi. Yanal’ın da bu destekten ötürü Usta’ya teşekkür ettiği ve ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor’un sözünü verdiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler