Bakan Soylu nöbetçi vekil olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu, TZOB Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Kozoğlu ve yönetim kurulu tarafından ziyaret edildi.   Başkan Kozoğlu ve beraberindeki heyet Bakan Soylu'ya hayır

Bakan Soylu nöbetçi vekil olacak!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu, TZOB Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Kozoğlu ve yönetim kurulu tarafından ziyaret edildi.
 
Başkan Kozoğlu ve beraberindeki heyet Bakan Soylu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Daha sonra ise Kozoğlu tarafından Trabzon Ziraat Odasının çalışmaları ile ilgili olarak, Bakan Soylu'ya bir sunum yapıldı.
 
Ziyaretin sonunda Kozoğlu tarafından Bakan Soylu'ya plaket taktim edildi.
 
BAKAN SOYLU, TRABZON'DA KOORDİNASYON KURULUNA KATILACAK
 
Cuma günü Trabzon'da olacak olan Bakan Soylu, 2015-2016 eğitim öğretim yarı yıl tatili dolayısıyla öğrencilere karne verecek. Daha sonra ise Bakan Soylu, Trabzon Valiliği'ndeki İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak.
 
Öğleden sonra  AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın nöbetçi vekil uygulaması ile ilgili olarak il başkanlığında vatandaşları dinleyecek ve taleplerini alacak.
 
Hafta sonunu Trabzon'da geçirecek olan Bakan Soylu, Trabzon'un ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak.
 
ssb_5700.jpg
 
ssb_5703.jpg
 
ssb_5706.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor