Aziz Yıldırım'ı korku sardı

Dünyanın her yerinde şikeci olarak tanınan Yıldırım Trabzonspor'u suçlamayı sürdürdü

Aziz Yıldırım'ı korku sardı
 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'ndeki Aralık sayısında yine herkese çamur attı. Yazısının bir bölümünde Trabzonspor’a da değinen Şikeci Fenerbahçe’nin şikeci başkanı Yıldırım gerçekleri saptırmak için her yolu deniyor.

Kendisine kumpas kurulduğu yönündeki iddiasını sürekli gündeme getiren ve dünyanın her ülkesinde şikeci olarak anılan Azız Yıldırım Şike’nin hem adli hem sportif boyutu olduğu konusunda ise çıktını çıkaramıyor. Şikeden bir süre hapiste yatan Yıldırım CAS’ın olayın adli bölümüne değil sportif bölümüne baktığını bilmesine rağmen ülkenin gözüne baka baka yalanlarını sıralıyor

CAS’ın delilerin nasıl toplandığına bakmadığını  sportif boyutuna baktığını en iyi bilenlerden Aziz Yıldırım buna rağmen yalan yanlış ifadelerle kulübünün ve kendisinin karıştığı şikenin üstünü örtmeye çalışıyor.

İşte Azız Yıldırım’ın o yalan yanlış ifadelerle Trabzonspor’u karalamaya çalıştığı o bölüm

CAS, SONUCU 1-2 AYA AÇIKLAR
Bu ayın önemli olayları arasında Lozan'da yapılan CAS duruşması da vardır. Esasen CAS önünde dört dosyamız vardır. Bunlardan birisi bizim yapmış olduğumuz bir başvurunun UEFA tarafından red edilmesi üzerine yapılan temyiz başvurusudur. Bu başvuruya ilişkin duruşma 28 Eylül tarihinde yapılmıştır. Dosyaların diğer ikisi Trabzonspor tarafından yapılan temyiz başvurularına, sonuncusu ise yine Trabzonspor tarafından CAS'a ilk derece mercii olarak yapılan bir başvuruya ilişkindir. 18 Kasım tarihinde UEFA tarafından red edilen başvurunun temyiz incelemesi yapılmıştır. Sonuç, önümüzdeki bir - iki ay içinde CAS tarafından açıklanacaktır.

ŞİKECİ YILDIRIM TRABZONSPOR'A SUÇLUYOR
Kulübümüz, spor hukuku alanında Avrupa'nın ve Almanya'nın önemli hukuk bürolarından Martens Hukuk Bürosu tarafından temsil edilmiş olup, Kulübümüzün hukuk departmanı da bu büroya önemli destek sağlamıştır.
 
Bugün 3 Temmuz FETÖ/PDY Kumpası, her boyutu ile ortaya çıkmış, bu tehlikeli alçak örgüt tüm yönleriyle kamuoyu tarafından görülmüş ve öğrenilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bu kumpası kuran, tüm emniyet görevlileri ve yargı mensupları bugün ya firarda ya da cezaevindedir.
Ancak ne acıdır ki; onların elinden çıkan fezleke ile Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA tarafından cezalandırılmıştır. Yine ne acıdır ki; ülkemizde FETÖ/PDY gerçeği ile yüzleşip, Fenerbahçe'ye kumpas kurulduğunu kabul edenler hala FETÖ/PDY'NİN mensupları tarafından hazırlanan polis fezlekesinden medet ummakta, uluslararası mahkemelerde siyasetin futbola müdahale ettiği şeklinde iddialarla devletlerini suçlayabilmekte, ulusal futbol federasyonunun milli müsabakalardan men edilmesini talep edebilmektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor