Aytaç Kara Trabzonspor'daki en büyük hayalini açıkladı!

"En büyük hayalim..."

Aytaç Kara Trabzonspor'daki en büyük hayalini açıkladı!
Trabzonspor'un orta saha futbolcusu Aytaç Kara, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan bordo-mavili takımın kaldığı otelde düzenlenen basın toplantısında, kampın ciddi bir şekilde geçeceğini diğer takımlardan erken sezonu açarak göstermiş olduklarını belirtti.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın yapısını ve karakterini daha önceden bildiğini dile getiren Aytaç, "Ersun hoca gayet mücadeleci, sahada koşan, hırslı, her zaman baskı, pres yapan bir takım çıkartmak istediği için bu kampın zor geçeceğini tahmin ediyordum. Arkadaşlarım da bunu gördü ve gayet güzel bir şekilde kamp devam etti. Kampın sonuna geldik. Bütün takım özverili, karakterli şekilde güzel çalıştık." dedi.

Aytaç Kara, yeni sezonda nasıl bir futbol izlettireceğine ilişkin bir soru üzerine, "İnsan grip olduğu için bir hafta ayağa kalmakta zorlanıyor. İki ciddi sakatlılık geçirdim. Biri 8, diğeri 7 ayımı aldı. İnsan kolay toparlanamıyor. Bunun için ekstra çalışmaları iki sene üst üste yaptım. Gerçekten yüzde yüzümü tam veremedim ama bu sezon farklı şekilde Ersun hocamla hazırlanıyoruz. İnşallah bu sene herkes gerçek Aytaç'ı izleyecek." ifadelerini kullandı.

Takımın iyi olmaması halinde kişisel olarak hiçbir şey gerçekleştiremeyeceklerini anlatan orta saha oyuncusu, şöyle devam etti: "Hayallerimiz de gerçekleşmez. Takımımızda iyi oyuncular olacak ki her zaman takımımızı ileriye taşıyabilelim. Gelecek arkadaşlarla rekabet içinde olacağız ama bu takımımıza çok güzel şekilde yansıyacak. Hiçbir oyuncu kendi yerini vermek istemez. Onun için her zaman mücadele edeceğiz. Takımımızı ileri taşımak adına bu gerçekten güzel bir şey olacak." - Milli takım hedefi Aytaç, "Neleri hayal ediyorsunuz?" şeklindeki bir soru üzerine de, "Sonuçta Trabzonspor gibi Türkiye'nin büyük camiasında oynuyoruz. Bu camiada bir kupa kaldırmak en büyük hayalim. İnşallah bunu bu sene yakalarız. Milli takıma tekrar geri dönmek istiyorum. Ben bunu 20 yaşında başarmıştım." şeklinde konuştu.

Her hocanın kendine göre tarzı olduğunu kaydeden Aytaç Kara, "Ancak Ersun hocanın çalışma tarzını çok beğeniyorum. Zaten Eskişehirspor'da da birlikte çalışmıştık. Futbolcu geliştirebilecek, gücünü sahada tamamen gösterebilecek şekilde çalıştırıyor. Çok güzel şekilde kampı geçirdik. Sizler de izlediğiniz dakikalarda o hırsı mücadeleyi görmüşsünüzdür. İnşallah bunu sezona yansıtırız." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler