Aykut Trabzonspor'dan gönderilecek mi?

Olaylı Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasının ardından İstanbul basının Aykut Demir üzerinden algı operasyonu yapması gözlerden kaçmadı. "Trabzonspor Aykut'u sildi" başlıklı haberlerin manidar olarak yayılması üzerine Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem

Aykut Trabzonspor'dan gönderilecek mi?

Olaylı Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasının ardından İstanbul basının Aykut Demir üzerinden algı operasyonu yapması gözlerden kaçmadı.

"Trabzonspor Aykut'u sildi" başlıklı haberlerin manidar olarak yayılması üzerine Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Örem Aykut'un takımdan gönderileceği iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Örem, Aykut'la ilgili algı operasyonu gerçekleştirildiğini belirterek " Böyle bir durum kesinlikle yok. Yönetim olarak oyuncular hakkında böyle bir tasarrufumuz yok. Biz temiz futbol yolunda ilerleyişimizi sürdürmek istiyoruz. Basında çıkan Aykut haberlerinin tamamı gerçek dışıdır. Olağanüstü durumlarla karşı karşıya kaldık. Aykut bizim için önemli bir futbolcu ve ona karşı hiçbir yaptırımımız yok. Bu tür haberler gündemi saptırma haberleridir." ifadelerini kullandı.

Haber61 / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor