Aydın: "Trabzonspor'un bir kuruşu..."

Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın "Trabzonspor'un bir kuruşu çöpe gitmesin diye bütün araştırmaları yapıyoruz." dedi.

Aydın: "Trabzonspor'un bir kuruşu..."
Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın önemli açıklamalarad bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, bordo-mavili kulübün bir kuruşu çöpe gitmesin diye araştırmaları sürdürdüklerini söyledi. 

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun bir transfer dönemi geçiren Trabzonspor, Fransa’ya üst kurdu. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile scout ekibinden bazı isimler çalışmalarını bu ülkede sürdürürken, Copa America’da yakından takip ediliyor. Menajerlerle ve futbolcularla yakın temasa geçen transfer ekibi elde edilen günlük bilgileri anında paylaşarak yol haritası belirliyor.

Transfer ekibinin başında yer alan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, ince eleyip sık dokumaya çalıştıklarını belirterek, “Elimizden gelen titizlikle Trabzonspor'un bir kuruşu çöpe gitmesin diye bütün araştırmaları yapıyoruz. Bize güvensinler ve sabırlı olsunlar. Çabuk transfer yapma adına maddi anlamda Trabzonspor'a uymayan yapı anlamında da uymayan oyuncuları bu kez Trabzonspor'a almayacağız. Çok farklı bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bizi biraz daha beklesinler. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir süreç var özellikle mali anlamda. Bunu gidermek içinde yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Aydın, Fransa’da 1 ay boyunca menajerlerle ve futbolcularla yakın temas içinde olacaklarını belirterek, Trabzonspor için en iyi kadroyu oluşturmaya çalışacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler