Avni Aker'de tribünler boş olacak

Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından 4 maç seyircisiz oynama cezası alan bordo mavililer için ceza bugün başlayacak.   Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşmada tribünler boş kalacak.   Bordo-Mavililer, ligin 30. haftasında

Avni Aker'de tribünler boş olacak
Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından 4 maç seyircisiz oynama cezası alan bordo mavililer için ceza bugün başlayacak.
 
Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşmada tribünler boş kalacak.
 
Bordo-Mavililer, ligin 30. haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı ve çıkan olaylar nedeniyle aldığı 4 maç seyircisiz oynama cezasının ilkini Rizespor karşılaşmasında çekecek.
 
Elbette taraftarından yoksun kalacak olmanın dezavantajını yaşayacak Karadeniz ekibinin bu sezon evindeki son mücadelesi ile ligin son haftasındaki Kasımpaşa sınavı olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor