Avni Aker kabusu!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon evinde oynadığı 6 maçta 3'er galibiyet ve beraberlik elde ederken sahasında ise yenilmedi.   Evinde geçen sezon 12 puan toplayan bordo-mavililer bu sezon ise Avni Aker'de kabus dolu haftalar geçirdi. Evinde oynadığı 5 maçta 1

Avni Aker kabusu!
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon evinde oynadığı 6 maçta 3'er galibiyet ve beraberlik elde ederken sahasında ise yenilmedi.
 
Evinde geçen sezon 12 puan toplayan bordo-mavililer bu sezon ise Avni Aker'de kabus dolu haftalar geçirdi. Evinde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2'şer beraberlik ve mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi sahasında 5 puan toplayarak iç saha sıralamasında 14. sırada yer aldı.
 
DIŞ SAHADA ROLLER DEĞİŞTİ
 
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon dış sahada oynadığı 5 maçta ise 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 6 puan topladı. Karadeniz ekibi söz konusu haftalar içinde bu sezon ise oynadığı 6 dış saha maçında 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet elde ederek 9 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor