Asım Örem’den Yusuf açıklaması

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, dün oynanan Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasında taraftarların yapılan olumsuz tezahüratların ardından maçın bitiminde takım otobüsüne ağlayarak giden Yusuf Erdoğan ile ilgili Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a açık

Asım Örem’den Yusuf açıklaması

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, dün oynanan Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasında taraftarların yapılan olumsuz tezahüratların ardından maçın bitiminde takım otobüsüne ağlayarak giden Yusuf Erdoğan ile ilgili Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a açıklamalarda bulundu.

Yusuf Erdoğan’ın çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Örem, “Yusuf, altyapımızdan gelen önemli bir sporcumuzdur. Orada gösterdiği üstün performansla A takımımıza katılmıştır. Bu zamana kadar takımımız adına çok kritik gollere imza atmış, takımımızın başarısına çok önemli katkılar sağlamış ve bundan sonra da sağlayacağına inanmaktayız. Bunun yanı sıra sağlam bir Trabzonsporlu ruhuna sahiptir. Ahlaki ve karakter yönünden oldukça değerli bir oyuncu olan Yusuf Erdoğan’ın da her futbolcu gibi bazen kötü performans sergilemesi doğaldır. Maç sonrası taraftar tepkilerine bağlı yaşadığı üzüntü ve moral bozukluğu da Trabzonspor'a duyduğu sorumluluk ve aidiyet duygusunun bence  önemli bir göstergesidir. Taraftarlarımızın kendi değerlerine sahip çıkması, onların performanslarının kötü olduğu zamanlarda da destek  ve moral vermesinin özellikle bu dönemde çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnsanları kaybetmek yerine, kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Tabi bunun yanında oyuncularımızın da taraftarlarımızın tepkilerini profesyonel zeminde değerlendirip hassas olmaları gerekir. Dün akşam çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyette katkısı olan teknik ekibi ve diğer tüm sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum galibiyetler ve çıkışımız bundan sonraki müsabakalarda taraftarlarımızın desteğiyle devam edecektir. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler