Asım Örem: İyi futbol, iyi skor...“

Trabzonspor Basın sözcüsü Asım Örem bugün yapılan antrenmanda Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Asım Örem: İyi futbol, iyi skor...“

Trabzonspor Basın sözcüsü Asım Örem bugün yapılan antrenmanda Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Asım Örem Kayserispor galibiyeti ile ilgili olarak “Hem oyun anlayışı hem skor bizim için çok önemliydi. Oyun anlayışımızda üstüne katan bir mücadele gücü ile bunu sahaya yansıtabildik. Bu da skora yansıdı. Biz Galatasaray maçına bu tempoyla hatta bunun biraz daha üzerinde bir tempoyla hazırlanıyoruz.  İnşallah bu oyunu orada da sahaya yansıtacağız ve bu da skora yansıyacaktır” dedi.

Takımın son durumu ile ilgili “Mücadele devam ediyor” diyen Örem, “Takımda birçok yönde birleşme noktasına geldik. Bu psikolojik açıdan, Kondisyon açısından, takım olabilme açısından bu mücadele ve uğraşlar devam etti. Kayserispor maçında bunun pozitif sonuçlarını gördük. Taraftarı da geriye dönük baktığımızda bir küskünlük, sonuçlardan memnuniyetsizlik, sahada iyi top oynamama gibi etkenler taraftarda bir çöküntü yaratmış. Ama bundan çıkmamız lazım. Diğer ekipler bir arada, kalkıp ileriye doğru gidiyorsa, taraftarda elini taşın altına koyup bu takım bizim demeli. Onlar olmadan bu yapılan aktivitelerin bir yere gitmesi mümkün değil. Taraftardan ricamız takımını desteklesin. Kötü günlerimizde de beraber olalım. Bu çıkış devam ettikçe bundan sonraki yıllarda beraberliğimiz çok güzel günlerle perçinleşecek” ifadelerine yer verdi.

Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili konuşan Örem, “Kendi açımızdan değerlendirdiğimizde, takımın bu moral motivasyonu, hırsa ve mücadele gücü aynen Galatasaray maçına, belki artan bir şekilde yansıyacaktır ve bunun skora da yansıyacağına inanıyoruz biz. Bu birliktelik bir araya geldiğinde bu skorla taçlanır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor