Asım Örem: "Gerekli uyarılar yapıldı"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem “takıma gerekli uyarılar yapıldı” dedi.   Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerind

Asım Örem: "Gerekli uyarılar yapıldı"
Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem “takıma gerekli uyarılar yapıldı” dedi.
 
Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan antrenman sonrasında Basın sözcüsü Asım Örem Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
 
Takımdaki sakatlıklar konusunda bilgi veren Örem, “Sakatlıkları 2 türlü değerlendiriyoruz. Gribal enfeksiyon sonucu sakatlıklarımız var. Aykut antrenmanlara başladı. Mustafa’nın ise ayak bileğinde ödem var. Düz koşulara başladı. Gribin son kurbanı Yusuf oldu. Türkiye’de bu enfeksiyonları yaşıyoruz. Zor geçiyor. Bu dönemlerde futbolcuların oynamaları çok zor. Özer’in şahsi akciğer problemleri vardı. Ufak bir atak geçirdi ama toparlayacak gibi duruyor. Mehmet Ekici’nin adale yırtığı vardı. Tedavisi sürüyor. Cardozo’nun da yırtığı var adalesinde, tedavisi sürüyor.Güray’ın dirseğinde  çıkık vardı. Sahada hemen lokalize edildi. Ama etrafında hasalar meydana geldi. Çalışmalara devam ediyor ama kolunu koruyor. Zannediyorum 3-4 haftalık bir süreye ihtiyaç  olabilir” ifadelerini kullandı.
 
Takımın durumu ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Örem “Hami hoca takıma gerekli uyarıları yaptı. Takımda bunun farkında. Takım olarak yaşadığımız bu dönem sakatlıkları da ilave edersek negatif gibi duruyor ama bu düşüşlerin hızlıda çıkışları olacaktır. Teknik heyet sorunların üzerine gidiyor. Akhisar maçında mücadele gücü yüksek bir takım göreceğimize inanıyorum” dedi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor