Asım Örem: Büyük Trabzonspor'u..."

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, H. Avni Aker Stadyumu’nda dün akşam oynanan karşılaşmada taraftarların desteğine teşekkür etti.   Stadı dolduran taraftarların Ankara’da yaşanan terör saldırısına karşı ortak bir tepki göstermesinin çok önemli

Asım Örem: Büyük Trabzonspor'u..."
Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, H. Avni Aker Stadyumu’nda dün akşam oynanan karşılaşmada taraftarların desteğine teşekkür etti.
 
Stadı dolduran taraftarların Ankara’da yaşanan terör saldırısına karşı ortak bir tepki göstermesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan basın sözcüsü Asım Örem, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Trabzon’dan bütün Türkiye’ye verilen mesaj çok önemliydi. Taraftarlarımız bunu en güzel şekilde yerine getirdi” dedi.
 
Beşiktaş karşısında galip gelmek için futbolcularımızın ellerinden geleni yaptığını kaydeden basın sözcümüz Asım Örem, “90 dakika boyunca takımına desteğini eksik etmeyen taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Şimdi önümüzde Sivas maçı var. Taraftarlarımızın yine takımımızın yanında olacağından kuşkumuz yoktur. Şu bilinsin ki, başkanımız ve yönetim kurulumuz hem saha içinde hem de saha dışında daha güçlü bir Trabzonspor’un oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.  ‘Yeniden Büyük Trabzonspor’u hep birlikte inşa etmeliyiz. Bu yüzden iyi ya da kötü gün ayrımı yapmadan hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor