Asbaşkan; "Onur süresiz kadro dışı bırakılmalı"

Trabzonspor Kulübü'nün 48. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Trabzonspor'un çok şeye layık bir kulüp olduğunu vurgulayan Ali Kemal Başaran , şunları söyledi:"Bir son olay yaşadık. Kalecimiz Onur, bizim için gurur vesilesi bir futbolcudur. O

Asbaşkan; "Onur süresiz kadro dışı bırakılmalı"

Trabzonspor Kulübü'nün 48. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Trabzonspor'un çok şeye layık bir kulüp olduğunu vurgulayan Ali Kemal Başaran , şunları söyledi:

"Bir son olay yaşadık. Kalecimiz Onur, bizim için gurur vesilesi bir futbolcudur. Onur'u hepimiz çok seviyoruz. Onur bizim her şeyimizdir ama bir insan kulüpte hata yapıyorsa cezası da olmalıdır. Yoksa sporcuları disiplin etmek mümkün olmaz. Antrenörümüz var, menajerimiz var, bir hiyerarşi var. Bir sporcu, başkanın yanında, hocanın yanında saygısızca bir davranışta bulunursa ben derim ki bunun cezası verilmelidir. Bu konuyla ilgili spor kamuoyunun bilmediği yanlar var, kamuoyunda dedikodu gibi tartışılan tarafları da var. Bir gerçek var, biz Onur gibi sporcuyu kaldırıp yerden yere çalmak hakkına sahip değiliz. Biz bu kulüpte yöneticiyiz. Benim kanaatim, Onur'u süresiz kadro dışı bırakıp cezasını vermezsek bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değildir. Tabi bu benim kanaatim, yönetimin aldığı bir karar henüz yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler