Arçil'den Shota mesajı: Çocuğunuz memleketine geri dönüyor

Trabzonspor'un Ersun Yanal'ın istifa etmesinin ardından büyük oranda anlaşmaya vardığı Shota Arvaladze için ikizi Arçil duygulandıran sözler kullandı.Trabzonspor'da futbol oynayan ve herkes tarafından sevilen Arvaladze kardeşlerden Shota'nın bordo mavilil

Arçil'den Shota mesajı: Çocuğunuz memleketine geri dönüyor

Trabzonspor'un Ersun Yanal'ın istifa etmesinin ardından büyük oranda anlaşmaya vardığı Shota Arvaladze için ikizi Arçil duygulandıran sözler kullandı.

Trabzonspor'da futbol oynayan ve herkes tarafından sevilen Arvaladze kardeşlerden Shota'nın bordo mavililere bu kez teknik direktör olarak dönmesi ihtimali Gürcü teknik adamın ailsinde de sevinç yarattı.

Özellikle Arçil'in bu gelişmeye oldukça fazla sevindiği öğrenilirken Trabzon'daki yakınlarına "Çocuğunuz memleketine geri dönüyor" diyerek mutluluğunu dile getirdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor