Aradığınız golcüye ulaşılamıyor

Trabzonspor'da golcü sorunu dikkat çekiyor

Aradığınız golcüye ulaşılamıyor
28. dakikada Uğur’un atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında birçok pozisyona giren Fırtına, son vuruşlardaki eksikliği nedeniyle 1 puanla yetindi.

Süper Lig'de en son 8. hafta G.Saray'ı yenen Trabzonspor sonrasında galibiyeti unuttu. 28. dakikada 10 kişi kalan Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kalan bordo-mavililer son 4 haftada 2 puan toplayabildi. Ankara temsilcisi ise Ümit Özat'la ikinci maçını da kaybetmedi. Birçok pozisyona giren bordo- mavililer, G.Birliği'nin kalecisi Hopf'u geçemedi. Son vuruşlarda etkili olamayan Karadeniz ekibi, Süper Lig'in ilk 12 haftasında kaydettiği 7 golle ligin en az gol atan takımlarından biri oldu. Fırtına, 12 haftalık dönemde Gaziantepspor'a 1-0, Osmanlıspor'a 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0, Kardemir Karabükspor'a 4-0, Antalyaspor'a 1-0 yenildiği, Akhisar ile Gençlerbirliği ile de 0-0 berabere kaldığı toplam 6 karşılaşmada gol kaydedemedi. Trabzonspor'da ilk 11 haftada forvet oyuncuları sadece 1 gol atabildi. Muhammet Demir ve Suk, gol kaydedemezken tek gol N'Doye'den geldi.

172 ŞUTTA 7 GOL

Genç golcü Sheidaev ise forma şansı bulamadı. Bordo-mavili takım 172 şutla lider M.Başakşehir, Fenerbahçe gibi takımları bu alanda geçerken sadece 7 gol atabildi ve ligin en az gol atan iki takımdan biri. Fırtına 172 şutta 7 golle % 4 şutlarını gole çevirme oranı yakaladı ve bu alanda ligin en başarısız takımı oldu.

42 YILIN EN KISIRI

Trabzonspor bu sezon 12 maçta 7 gol atabildi. Bordo- mavili takım böylece son 42 sezonun en kısır ilk 12 haftasına ulaştı. Fırtına 1974- 75'te (12. hafta 7 gol) kalmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler