Aracı Mehmet Ekici

Sezonun bitmesine 7 hafta var ama 2014-2015’in en iyileri arasına girebilecek oyunculardan biri de hiç şüphe yok ki Mehmet Ekici. Attığı frikik golleri ve ortaya koyduğu futbolla taraftarının gözünde bir fenomen haline gelen milli yıldız, transfer dönemin

Aracı Mehmet Ekici
Sezonun bitmesine 7 hafta var ama 2014-2015’in en iyileri arasına girebilecek oyunculardan biri de hiç şüphe yok ki Mehmet Ekici.
 
Attığı frikik golleri ve ortaya koyduğu futbolla taraftarının gözünde bir fenomen haline gelen milli yıldız, transfer döneminde teknik direktörü Ersun Yanal’ın saha dışında da önemli bir yardımcısı olacak. 
 
Almanya’nın Werder Bremen takımından gelen ve daha önce de Bayern Münih, Nürnberg gibi ekiplerin formasını giyen Ekici’nin bu pazardaki yeri hâlâ sıcak. Birçok gurbetçi yıldızla yakın temasını koruyan Mehmet Ekici ’nin Trabzonspor’un listesindeki oyuncular için aracılık yapacağı ve her fırsatta çok mutlu olduğunu söylediği Bordo-Mavili kulübü anlatacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler