"Anadolu kulüplerine rahat kart çıkarıyorlar!"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor’un Galatasaray maçında haksız penaltı ile mağlup edilmesi ve hakeme yönelik kırmızı kartla ilgili olarak, “Hakem arkadaşlar özellikle genç arkadaşlar Anadolu Kulüplerine karşı rahat kart ç

"Anadolu kulüplerine rahat kart çıkarıyorlar!"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor’un Galatasaray maçında haksız penaltı ile mağlup edilmesi ve hakeme yönelik kırmızı kartla ilgili olarak, “Hakem arkadaşlar özellikle genç arkadaşlar Anadolu Kulüplerine karşı rahat kart çıkarıyorlar. Trabzonspor’a karşı art niyet Cüneyt Çakır’ın verdiği kararlarla başladı. İnanıyorum ki TFF’deki yönetici arkadaşlar da bunlardan üzüntü duyuyor gereğini yapmalı” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta, olaylı maç sonrası sert açıklamalar yaptı. Türk Telekom Arena'da karanlık bir gece yaşandığını söyleyen Usta, "Resmen bir Anadolu kulübü burada haksızlığa uğramıştır. Maalesef hakemler açısından son derece karanlık bir gece yaşanmıştır. Türk futbolunun temelinde adaletsizlik var. Bir art niyet olduğuna inanmıyorum ama bu kadar mı Anadolu kulüplerinin aleyhine kararlar verilir! Görevini yapamayanlar varsa bir an önce gitmeliler. Adalet sağlanmalıdır. İnşallah TFF yöneticileri toplanarak bu utanç gecesi için gerekenleri yaparlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor