Amrabat transferi neden olmadı?

Transfer döneminde bir çok futbolcuyu gündeme alan Trabzonspor'da hayal kırıklıkları yaşanmaya başladı.M'bia transferinin bir türlü netlik kazanmaması kafaları karıştırırken bir kötü haber de Amrabat'tan geldi.Trabzonspor'un bir süredir ilgilendiği Galata

Amrabat transferi neden olmadı?

Transfer döneminde bir çok futbolcuyu gündeme alan Trabzonspor'da hayal kırıklıkları yaşanmaya başladı.M'bia transferinin bir türlü netlik kazanmaması kafaları karıştırırken bir kötü haber de Amrabat'tan geldi.

Trabzonspor'un bir süredir ilgilendiği Galatasaraylı oyuncu Amrabat'ın transferi rafa kaldırıldı. Haber61'in günler öncesinden duyurduğu kötü haberin ardından transferin neden gerçekleşmediği de ortaya çıktı.

Haber61 Spor Servsinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor'un bir süredir ısrarla istediği Amrabat'ın transferi Galatasaray'ın Sivasspor'lu Aatıf transferinden istediği sonucu alamaması nedeniyle gerçekleşmedi. Sarı kırmızılı ekip bordo mavili yöneticilere Aatıf'ı almaları durumunda Amrabat'ın transferine onay vereceklerini bildirdi ancak Sivasspor oyuncuyu vermeyince Galatasaray Amrabat'ı kadroda tutma kararı aldı.

Öte yandan Trabzonspor'un bu transferden olumsuz yanıt alması üzerine başka isimler üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor