Amrabat Trabzonspor'a geliyor mu?

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündemdeki isimlerden Galatasaraylı Amrabat transferinde olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Amrabat ve kulübüyle yapılan görüşmeler sürerken bu akşam saatlerinde flaş bir iddia ortaya atıldı ve yetenekl

Amrabat Trabzonspor'a geliyor mu?

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündemdeki isimlerden Galatasaraylı Amrabat transferinde olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Amrabat ve kulübüyle yapılan görüşmeler sürerken bu akşam saatlerinde flaş bir iddia ortaya atıldı ve yetenekli futbolcunun Trabzon'a geleceği öne sürüldü.

Bu iddiaların üzerine Haber61'e açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Süleyman Hurma Amrabat transferindeki son durumu anlattı. Futbolcuyla görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Hurma " Amrabat için girişimimiz oldu. Şu an için görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Ancak transfer kesin olarak bitti ve anlaşma tamam demek yanlış olur. Böyle bir durum henüz yok. Bugün veya yarın Trabzon'a gelip şehri gezeceği iddiaları da gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor