Ali Sürmen'den Trabzonspor'a çözüm önerileri

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, sadece hakem hatalarını konuşarak Trabzonspor'un bir yere varamayacağını söyledi.

Ali Sürmen'den Trabzonspor'a çözüm önerileri
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, bordo-mavili kulüpte sıkıntıların çözümü için yönetim ve camiaya önerilerde bulundu.

Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor'un sportif sıkıntılarının had safhaya ulaştığı bugünlerde, yönetim kurulu ve camiaya, kamuoyu huzurunda bazı öneriler sunmayı, görev ve sorumluluklarının gereği kabul ettiklerini belirtti.

Kulüp yönetim kurulunun gereksiz ve kişisel beklentilere yönelik eleştirilmemesi gerektiğini kaydeden Sürmen, şöyle devam etti: "Hakem hataları gerçek olmasına rağmen, sadece hakem hatalarını konuşarak kendi eksik ve hatalarımızın üstünü örtmemeliyiz. Gelinen zor sürecin güvensizliğe ve yılgınlığa yol açmaması için eski başkanlar, eski yöneticiler, eski teknik direktörler, eski futbolcular, eski hakemler ve medya temsilcilerinden komisyonlar kurulmalı, sık sık istişarelerle ortak akıl ile yeni yol haritası çizilmelidir. Futbolcu transferinde yapılan tavsiyelere rağmen hata yapıldığına göre, hatayı yapanların bunu tekrarlamasını engelleyecek tedbirler alınmalıdır."

Sürmen, transferlerde menajer ilişkilerinin ön plana çıkmaması, bu ilişkilerin mutlaka kontrol altında tutulması gerektiğine dikkati çekerek, "Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" ilkesinin daima ön planda tutulmasını istedi.

Taraftarın, maç sonuçlarına bakmaksızın takıma sahip çıkması ve maçlara gitmesi gerektiğini vurgulayan Sürmen, "Trabzon'daki yerel ve bölgesel medya kadar ulusal basın organları mutlaka önemsenmeli, bu kanallarda Trabzonsporluluk ruhunu tatmış eski futbolcu ya da ulusal medyada itibar edilen spor yazarlarımızın yorumcu olarak katılması için girişimlerde bulunulmalıdır." ifadesini kullandı.

Sürmen, yönetim kurulunun, bu kriz döneminde daha samimi ve şeffaf olması, yetkili yöneticilerin tesislere ve sorunlara daha fazla zaman ayırmasının sağlanması gerektiğini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler