Ali Sürmen: "Aralık 2016'da yönetimin seçime girmesi gerekir"

Ali Sürmen'den Haber61'e önemli açıklamalar...

Ali Sürmen: "Aralık 2016'da yönetimin seçime girmesi gerekir"
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Haber61’e yaptığı açıklamada Aralık 2016’da Genel Kurul yapıması gerektiğinin altını çizdi.

Ali Sürmen, "Her bayram gibi bu bayramında Trabzonspor camiasına ülkemize İslam dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor." dedi.

ALİ SÜRMEN'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MANEVİ DOKUNUŞ

Trabzonspor'un durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sürmen, "Sıkıntıların aşılması için başta yönetim olmak üzere yönetim kendi içinde ve camiada birlik beraberlik olması gerekir. Takımın oturması biraz zaman alır. Bunun için sabır gerekir. Sadece yönetim sabır isterse yeterli olmaz. Yönetimin telaşa kapılmaması lazım. Bizim tüm camiaya tavsiyemiz sabır. Yönetimin ekonomik politikası iyi. Bunu desteklememiz lazım. Şuanda yapılması gereken manevi dokunuştur." şeklinde konuştu.

ARALIK 2016'DA GENEL KURUL YAPILMALI

Divan Kurulu başkanı Ali Sürmen, "Olağan genel kurulumuz Yargıtay kararı sonrasında 2016 Aralıktır. Bu zamanda Denetleme, Arşiv Müze ve Disiplin Kurulu seçimi yapılacak. Bu Genel Kurula bize göre yönetiminde girmesi gerekir. Mahkeme kapılarından bıktık. Ben tavsiye etmem Trabzonspor'un tekrar mehkemeye gitmesini. Olması gereken hukuka uymak. Olağan Genel Kurulla seçildik diyebilir yönetim ancak bu Genel Kurul'un yapılması haytaydı. Tüzüğün maddeleri çok açıktır. Tüzüğe göre mi yöneticilere göre mi yapacağız. Bize göre Tüzük geçerlidir. " dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler