Ali Rıza Egemen: "Trabzonspor bir ruhtur, o ruhta Trabzon’dadır.

Ali Rıza Egemen'den Haber61'e önemli açıklamalar...

Ali Rıza Egemen: "Trabzonspor bir ruhtur, o ruhta Trabzon’dadır.
Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Egemen bayram ile ilgili olarak, “Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte bu bayram gününde birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet askerlerimizin de yanlarında olduğumuzu bilinmesini istiyorum. Trabzonspor camiasına da hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

YIPRATMA ÇALIŞMALARI TUTMAZ

Ali Rıza Egemen, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda yaşanan görev değişikliği konusunda “Kesinlikle bir görevden alma söz konusu değil. Benim ne kadar samimi bir insan olduğumu tanıyanlar bilir. Bilmeyenlerde se biz çok samimi insanlarız. Başkanımızla görüştüm. Görevden alınma sö konusu değil. Buradaki yönetim kurulu arkadaşlarımız yıpratmak kolay değil. Günümüzün çok önemli bir kısmını burada geçiriyoruz. Biz buradayız, bu yıpratma çalışmaları tutmaz. Önümüzdeki günlerde bir takım değişiklikler olabilir. Yeni bir görev dağılımı yapabiliriz. Biz Trabzonspor’un askeriyiz. Ben 50 yaşındayım. 1967’de kulüp kurulduğunda bir yaşındayım. 45 yıldır bu kulübün içindeyim. Altyapıda oyuncu olarak bu kulübün içindeydim. Biz her zaman burada varız. Bu görevi devam ettireceğiz. Kulübün zarar görmesi noktasında müdahalelerimiz olur. Yıpranabiliriz, yıpratabilirler. Bunu bilerek yapanlar olabilir. Doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bize vereceği bir görevi kabul ederiz” dedi.

BİTMİŞ TRANSFERLER VAR

Biten transferler olduğunu belirten Egemen, “Transfer konusunda Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun kafasındaki sayı 6-7. Bir transfer gerçekleşti. UEFA ön eleme karşılaşmaları var. Böyle anlaşmalar var. Bitirdiğimiz transferler var. Bazı transferler basına düştüğü için gerçekleşmedi. Fiyatlar yukarı çıktı. Görevler devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

SADİ TEKELİOĞLU GÜNDEME GELMEDİ

Sadi Tekelioğlu’nun altyapıdaki görevinin devam edip etmeyeceği konusunda henüz bir karar alınmadığını ifade eden Ali Rıza Egemen, “Sonuçta bu tip kararlar yönetim kurulu tarafından verilir. Bu konu gündeme gelmedi. Gelirse bir karar alınır ve değerlendirilir. Henüz bir karar verilemedi” dedi.

TESİSLERE GİRME YASAĞI HABERLERİ GERÇEĞİ YANSITTMIYOR

Kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili olarak tesislere girme yasağı getirildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Egemen, “Bu oyuncuları kampa getirmeme gibi bir hakkı var. Kesinlikle tesislere girişleri yasaklandığı gibi bir şey yok. Hem kendilerinin hem de kulübün menfaatleri adına antrenman programı ve sahası sağlamak zorundayız. Bu konuda kendilerine altyapıda belirlediğimiz hoca ile kadir Özcan tesislerinde antrenmanlarına devam ediyorlar. Bu kurumsal bir iş. Noter olayı tespiti rutin bir işlem. Burada düşünülmeyen oyuncuların hepsi eşit. Kişisel olarak sevgimiz olur ama yönetim kurulu üyesi olarak bunu söylemem doğru olmaz. Yönetim kurulunun bir kararı var ve buna saygı duymak lazım.  Bu oyunculara teklifler var. Bunun çok boyutu var. Bayram sonrası yeni gelişmeler olacaktır. Trabzonspor bir ruhtur, o ruhta Trabzon’dadır.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor