Ali Ağaoğlu'ndan sürpriz çıkış! "Operasyon var"

Trabzonspor'da hafta sonu yapılacak kongre öncesi iş adamı Ali Ağoğlu'ndan sürpriz bir çıkış geldi. Mahkeme kararıyla yapılan üyeliklerin iptal edilmesiyle darbe yiyen İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek veren Ağaoğlu ilginç bir konuyu gerekçe göstererek "Ope

Ali Ağaoğlu'ndan sürpriz çıkış! "Operasyon var"

Trabzonspor'da hafta sonu yapılacak kongre öncesi iş adamı Ali Ağoğlu'ndan sürpriz bir çıkış geldi.

Mahkeme kararıyla yapılan üyeliklerin iptal edilmesiyle darbe yiyen İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek veren Ağaoğlu ilginç bir konuyu gerekçe göstererek "Operasyon yapılıyor" iddiasında bulundu.

Ağaoğlu, şike davasıyla yakından ilgilenen avukatları davayla ilişkisini kesen ve Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde tüm uyarılara rağmen şikenin baş aktörlerinden Yıldırım Demirören'e destek olan ve hatta Mecnun Odyakmaz için "Ona kefilim" diyen Hacıosmanoğlu için "Şike davasında dik durdu o nedenle başkanlığı alınmak isteniyor" ifadelerini kullandı.

Akrabası olan Hacıosmanoğlu'nu savunan Ağaoğlu Trabzonspor'a haksızlık yapıldığını belirterek " Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Hedef başkan değil Trabzonspor" iddiasını öne sürerek 3 yıllık başarısız tabloyu adeta görmezden geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor