Akyazı’ya piksel ayarı!

Ağustos ayına yetişecek mi? Ulaşım sorunu çözülecek mi?

Akyazı’ya piksel ayarı!
Ağustos ayına yetişecek olan Akyazı Trabzonspor Stadyumu’nun Skorbordu değiştirildi. İlk 20 piksel olarak tasarlanan Skorbord (skor tabelası) 12 piksele düşürüldü.

Akyazı Trabzonspor Stadyum inşaatı hiç olmadığı kadar hızlandı.

TRİBÜNE GİDİP OTURULACAK

Şu anda Ağustos ayında teslim edilecek şekilde iş programı devam ediyor. Yani otoparka kadar aracınızla girip stadyuma yürüdükten sonra tribüne çıkarak oturulabilecek konumda olacak.

ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Beşirli’deki yürüyüş alanının bir kısmı iptal edilerek stadyuma giden ek bir yol çalışması karayolları tarafından bitirilmek üzere.. 
Yol sorunu da çözümlenme aşamasında..
Bu noktada en önemli kısım Akyaz Tünelleri’nin Kanuni Bulvarı’na birleştiği noktadaki tünellerin faaliyete geçmesidir.  Karayolları Akyazı’ya bu tünelleri yetiştirmek için elini çabuk tutuyor.  

Stadyuma Trabzonspor’un talepleri doğrultusunda ilk projesine göre bazı değişim ve eklemeler de yapıldı. 
İşte bunlardan bazıları;

GÖRÜNTÜ SORUN OLDU SKORBORD DEĞİŞTİ

* Skorbord çözünürlülüğü 20 pikselden 12 piksele düşürüldü
* Oyun sahası zemininin doğal çime destek olarak hibrit çim uygulaması yapılmasına karar verildi.

RENK VE MODELİ DEĞİŞTİ 

* Tribün koltuk renklenmesi ve koltuk modeli değiştirildi. Kulübün istediği şekilde tribün koltuk renklenmesi yapılacak.
* Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından Akyazı’ya çim zemin destekleyici Ultra Viole cihazları alınacak. Bu cihazlar Akyazı’daki bütün çim sahaların bakımında kullanılacak. 

AKINTILARA KAPALI MENFEZ 

* Kapalı menfez şekilde yağmur suyu kanalları yapılmaya başlandı. Şu ana bir kısmı tamamlandı. Dağdan gelen akıntılar bu kanallarla denize boşaltılacak. 

SPONSORLUK KONUSUNDA BAŞKAN BAKANLARLA GÖRÜŞECEK

Bunlar yeni gelişmeler.
Yakında Trabzonspor yönetimi detaylı bir açıklama yapacak.
Sponsorluk konusunda ise halen netlik kazanan bir şey olmadı.
Ama bu konuyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak yakından ilgileniyor.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile tekrar görüşecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler