Akyazı'da satışlar başlıyor!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Akyazı Stadı için loca satışlarının başlayacağını söyleyen Usta, yeni stada göre de kadro planlaması yapacaklarını söyledi.   Usta "Yeni stadımız yeni dönemde açacağız. Ufa

Akyazı'da satışlar başlıyor!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Akyazı Stadı için loca satışlarının başlayacağını söyleyen Usta, yeni stada göre de kadro planlaması yapacaklarını söyledi.
 
Usta "Yeni stadımız yeni dönemde açacağız. Ufak tefek eksiklikleri olacaktır. Orada localar, vip gibi koltuklarımızın satışları var. Şuanda stadın bize tahsis edilmesini bekliyoruz. Tahsis ettiğimiz anda 190 kişilik loca listemiz var satışlarımız yarın başlayacak. Gelecek seneye yeni bir yolculuk olacak. Listemizde çok çeşitli yerler ve kişiler var. Trabzonspor için gelecek yıl milat olacaktır. Bizde takımı ona göre planlıyoruz. Bundan yana sıkıntınız olmasın. Gelecek yıl kulübün hedefi şu olacaktır; Ligdeki en iyi takımlardan birisi olmak. Bir sonraki sene ise hedefe kilitlenmektir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler