"Akyazı'ya hastane istemiyoruz"

Taraftarlar o isteğe karşı geliyor

"Akyazı'ya hastane istemiyoruz"
Haber61 haber servisi

Trabzon'da son günlerin en çok konuşulan konularından birisi Akyazı Stadı'nın yanına hastane yapılıp yapılmayacağı oldu. Öyleki bu konu sosyal paylaşım sitesi twitter'da en çok konuşulan gündem maddeleri arasına girdi.

SOYLU GÜNDEME GETİRMİŞTİ

İlk olarak bu yıl içerisinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Akyazı Stadı'nın olduğu komplekse Şehir Hastanesi yapılacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili yapılan bir anketin sonucunda "hastane yapılmamalı" sonucu çıkması üzerine Soylu yaptığı açıklamada "Orada bir şehir hastanesi yapılacak, bölgenin en modern hastanesi olacak. Herkes bunu böyle bilsin” ifadelerini kullanmıştı. 

Bu açıklamaların üzerinden uzun bir süre geçmesinin ardından Akyazı'da yapılması planlanan hastane yeniden gündeme geldi. Trabzonsporlu taraftarların büyük bir kesimi hastane yapılmasına karşı çıkarken Akyazı'nın tamamen bir spor kompleksi olması gerektiğini kaydetti.

Sosyal medyadan gösterilen tepkilerin bazıları şöyle;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor