Akyazı stadının dış cephesi hangi renk olacak?

Trabzon’un prestij projelerinden Akyazı spor kompleksinde Trabzonspor’a ait stadyumun inşaası son hazla sürüyor. Akyazı stadyumunda çatı kaplama çalışmaları sürerken, stadyumun dış cephesinin hangi renk olacağı da netleşmeye başladı.Bir çok kesim stadyumu

Akyazı stadının dış cephesi hangi renk olacak?

Trabzon’un prestij projelerinden Akyazı spor kompleksinde Trabzonspor’a ait stadyumun inşaası son hazla sürüyor. Akyazı stadyumunda çatı kaplama çalışmaları sürerken, stadyumun dış cephesinin hangi renk olacağı da netleşmeye başladı.

Bir çok kesim stadyumun dış cephe boyasının bordo mavi renklerde olacağını düşünürken stadyumun renkleri bu tür düşünce içinde olanları yanıltacak. Stadyum projesini çizen Mimar Mete Arat’ın projedeki renklerine bağlı kalınarak Akyazı stadyumunun dış cephesi milli takımımızın da renkleri olan Kırmızı-Beyaz olacak. Stadyum içinde ise bordo mavi renkler hakim olacak.

Projeyi yapan konsorsiyum, stadyumun dış cephesinin bir bölümünü Mimar Arat’ın çizdiği projedeki renk olan kırmızıya boyadı.

Dış cephe çatı tamamlandıktan sonra ise Akyazı stadyumunun dış cephesi  tamamen kırmızı-beyazlı renklere boyanacak.

1-551.jpg

1-552.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor